Kuopas - Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Asuntokohteet

SAMOILIJA, Samoilijantie 6, 70200 KUOPIO


Kaupunginosa: Puijonlaakso
Valmistumisvuosi: 2018
Talotyyppi: kerrostalo, 1-6 krs.
Asuntopaikkoja:
Huoneistotyypit: 1h+kt
Saunamaksu: Kohteessa ei ole saunaa
Autopaikka: 7 € / kk
Autotalli:
Vuokrat:

1h + kt + parvi 20 m² - 395 € / kk (33 huoneistoa)   
1h + kt + parvi 20,5 m² - 397,70 € / kk (5 huoneistoa)
1h + kt + parvi 23 m2 - 409,40 € / kk (10 huoneistoa)


Sähkömaksu 12 €/kk

Katso Samoilijan esittelyvideo täältä

Asunnon sisäkuvat: Kuva1, Kuva2, Kuva3, Kuva4, Kuva5, Kuva6, Kuva7


Ympäristö:

Kohde sijaitsee vehreällä Puijonlaakson asuntoalueella, joka on tunnettu Puijon ulkoilualueesta. Alueella erittäin hyvät virkistäytymismahdollisuudet lenkkeilyn, hiihdon, laskettelun, golfin tai vaikkapa mäkihypyn parissa. Kohteesta on yliopiston kampusalueelle matkaa n. 2 km.

Kohteen varustus:

Kohteen tilat on suunniteltu siten, että ne kannustavat omaehtoiseen kanssakäymiseen asukkaiden välillä ja mahdollistavat luontevat kohtaamiset. Asunnot ovat tilatehokkaita yksiöitä, joihin kuuluu vakiona parvitila, työpöytä ja säilytystilat. Muuten asunnot ovat asukkaan vapaasti sisustettavissa. Yksiöiden lisäksi kohteessa on erityiset yhteistilat joita asukkaat hyödyntävät oman asuntonsa jatkeena. Kohteesta löytyy pyykkitupa, joka löytyy 1.4.2018 valmistuvasta talosta(talo B.)

Kaupalliset palvelut:

Puijonlaaksossa kauppakeskus, johon kohteesta matkaa reilu kilometri. Kauppakeskuksessa ruokakauppoja, posti, apteekki, yksityinen lääkäriasema, eläinlääkäriasema ja useita erikoisliikkeitä. Alueella myös huoltoasema ja useita ravintoloita. Alueella ala-aste ja päiväkoti. Kirjasto sijaitsee kauppakeskuksessa. Kohteesta on keskustaan noin 3 km.

Liikuntapalvelut:

Puijon ulkoilualueella mahdollisuus lenkkeillä, hiihtää, lasketella, golfata, mäkihypätä. Kuopio-hallille (yleisurheilu, kuntosali), uima-, keila- ja jäähallille matkaa noin 3 km. Savisaaren ratsastuskoululle vajaa kilometri. Alueella uimaranta ja venelaituri.

Kenelle:

Yhteisöllisestä asumisesta kiinnostuneille yksiöasukkaille.

Pohjapiirustukset: