Kuopas - Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Nettiyhteys, sauna ja muut lisäpalvelut

Nettiyhteys

Kiinteä ja aina auki oleva dna Laajakaista 2/2 M on Kuopaksen asuntojen perusvarusteita ja se sisältyy vuokraan. Niissä kohteissa, joissa nettiyhtyes vaatii modeemin, on modeemi asunnoissa käyttövalmiina. Internet-yhteyden nopeutta voi korottaa ottamalla yhteyttä Dna:n asiakaspalveluun, puh. 044-144044. Lisänopeuden hinnat Kuopas-asuntoihin ovat 10/10 Mb/s = 3,72 €/kk/liittymä ja 100/100 Mb/s = 9,92 €/kk/liittymä. Hinnat voivat muuttua arvonlisäveron muuttuessa, mutta nettohinta on voimassa ainakin 31.3.2016 saakka.  Dna veloittaa lisänopeuden hinnan suoraan asukkaalta. Mikäli ostat lisänopeuden Dna:lta, muistathan irtisanoa sen kun irtisanot Kuopas-asuntosi vuokrasopimuksen.

Jos modeemin tai nettiyhteyden toiminnassa ilmenee vikaa, ota aina yhteys suoraan Dna Oy:n vikailmoituspalveluun, sähköpostilla dnawelho@dna.fi, puh. 0800-300500 (maksuton numero) tai tekniseen tukeen, puh. 0600-305030. Dna:n vikailmoitusmahdollisuudet ja yhteystiedot löydät myös linkistä:  http://www2.dna.fi/fi/yksityisille/asiakaspalvelu-ja-tuotetuki/palaute-ja-yhteydenotto. Rikkinäisen modeemin voit vaihtaa uuteen Kauppakeskus Aapelin Dna-myymälässä, osoite on Kauppakatu 28.    

TV

Kaikissa asunnoissa on kaapeli-TV-liittymä. Tarvitset kuitenkin oman digiboksin tai digivirittimellä varustetun television.

Sauna

Asuntokohteissa on useita saunoja, joissa on kerran viikossa ilmainen ns. lenkkisauna. Kuopas toimistosta voit varata myös oman viikoittaisen saunavuoron.

Pesutupa

Asuntokohteessa on yleensä oma pesutupa ja pyykinkuivaustilat sekä nykyaikaiset pesu- ja kuivauskoneet. Pesulan käyttökustannukset sisältyvät vuokraan. Torikadun asunnoissa on pyykinpesukoneet.

Autopaikat ja autojen lämmityspaikat

Autojen paikoitusalueet on varustettu sähköpistokkeilla ja joissakin kohteissa on asukkaiden varattavissa paikkoja autokatoksesta. Autopaikkavaraukset tehdään sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@kuopas.fi.