Kuopas - Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Vaihdatko maisemaa? Päättyivätkö opiskelut?

Kun päätät lähteä, tee irtisanomisilmoitus. Irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi. Esimerkiksi jos teet irtisanomisen huhtikuun aikana, päättyy vuokrasopimuksesi 31.5.

Jos sinulla on Dna:n kautta ostettu nettiyhteyden lisänopeus Kuopas-asuntoon, niin muistathan irtisanoa myös sen Dna:lle. Näin et maksa ylimääräistä lisänopeudesta ja vastuusi huoneiston liittymästä poistuu. Myös maksuton taloyhtiölaajakaistapalvelu tulee irtisanoa, jotta seuraava asukas voi ottaa huoneistokohtaisen liittymän käyttöön. Katso DNA:n irtisanomisohjeet tästä.

Irtisanominen tulee tehdä Kuopaksen asiakaspalvelussa tai toimittaa postin välityksellä (sähköpostitse tehtyä irtisanomista ei hyväksytä!). Irtisanomisen voit tehdä myös sähköisesti Nordean ja Osuuspankin nettipankkitunnuksilla tai puhelimeen ladattavalla mobiilivarmenteella. Sähköiseen irtisanomiseen pääset tästä.

Perhe- ja ns. kimppa-asunnoissa kaikkien vuokralasten on allekirjoitettava irtisanomisilmoitus. Mikäli irtisanomiset tulee asukkailta perhe- ja kimppa-asunnoissa eri aikaan, astuu irtisanominen voimaan sen jälkeen, kun jälkimmäinen asukas on toimittanut allekirjoitetun irtisanomisen hyväksyttävästi edellä mainitulla tavalla. 

Irtisanoessaan asuntonsa vuokralainen antaa asuntoyhteisölle luvan asunnon lähtötarkastuksen suorittamiseen. Irtisanomisilmoituksessa on oltava kaikki tarpeelliset asukasta, asuntoa ja vuokrasuhdetta koskevat tiedot.

Muistathan, että mahdollinen vaihtohakemuksesi poistetaan irtisanomisen yhteydessä.

» » » Jatka

Katso myös: