Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Mikäli asumisesi häiriintyy

Mikäli naapurisi aiheuttaa merkittävää häiriötä yöaikaan, tee asiasta ilmoitus suoraan poliisille numeroon 112. Toimita seuraavana arkipäivänä kirjallinen valitus Kuopaksen asukaspalveluun. Kirjoita tilanteesta mahdollisimman tarkka tapahtumakuvaus (pvm, aika ja häiriön laatu ja kesto), muista laittaa yhteystietosi ja allekirjoitus (nimettömiä valituksia emme huomioi). Häiriöilmoituslomakkeen löydät tästä linkistä. Tekemäsi valitus käsitellään luottamuksellisesti ja yhteystietosi jäävät vain Kuopaksen tietoon. HUOM! Asukkaiden aiheuttamiin häiriötilanteisiin puuttuminen ei ole päivystäjän, vaan poliisin tehtävä!

Pienet erimielisyydet selviävät sovittelemalla. Huomauta asiasta asianomaiselle joko käymällä puhumassa henkilökohtaisesti tai laittamalla kirje postilaatikkoon.

Mitä tehdä, jos häiriöt jatkuvat?

Mikäli häiriöt jatkuvat, tee uusi kirjallinen yksilöity valitus asiakaspalveluun. Lain mukaan häiriötä aiheuttaneelle asukkaalle on annetta mahdollisuus korjata käyttäytymisensä ja siksi vuokrasopimuksen irtisanominen häiriöiden vuoksi edellyttää kolmea kirjallista valitusta.

Juridisista syistä valituksen pitää olla allekirjoitettu, sen vuoksi sähköposti ei kelpaa.