Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Sähköinen allekirjoitus

Vuokrasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankki- tai mobiilitunnistautumisen kautta. Sopimuksen voi kirjautua allekirjoittamaan pari päivää takuurahan maksun jälkeen. Pankkitunnistautuminen toimii toistaiseksi Nordean ja Osuuspankin verkkopankkitunnuksilla. Mobiilitunnistautumispalvelu on teleoperaattorin tarjoama lisäpalvelu, joka on tällä hetkellä saatavilla suurimpien palveluntarjoajien (DNA, Sonera, Elisa, Saunalahti) liittymiin. Mobiilivarmenteesta saa lisätietoa ja esimerkiksi voimassaolevan hinnaston oman operaattorin asiakaspalvelusta tai nettisivuilta. Mobiilitunnistautumispalvelu tulee tilata operaattorilta hyvissä ajoin, sillä usein sen avaaminen vie muutamia päiviä ja saattaa vaatia SIM-kortin vaihtamisen. Muistathan tulostaa vuokrasopimuksen, tarvitset sitä Kelaa varten hakiessasi asumistukea.

Mikäli asukkaalla ei ole kyseisten pankkien verkkopankkitunnuksia eikä mobiilivarmennepalvelua tarjoavan teleoperaattorin liittymää, allekirjoitetaan sopimus perinteiseen tapaan paperilla.

Jos vuokrasopimus on perheasuntoon ja kahden henkilön nimissä, allekirjoittaa jompikumpi vuokralaisista sopimuksen sähköisesti. Sähköisesti allekirjoittava osapuoli on vastuussa ottamaan toisen vuokralaisen allekirjoituksen sopimukselle. Emme luovuta avaimia, ellei avaimen noutajalla ole esittää sopimuspaperia, jossa on molempien vuokralaisten allekirjoitus.

Sähköisen allekirjoituksen yhteydessä tulee alaikäisen vuokralaisen tapauksessa tulostaa sitoumuslomake vanhempien allekirjoitettavaksi. Lomake on täytettävä ja palautettava viimeistään tarjouksen eräpäivänä osoitteeseen Torikatu 15 70110 Kuopio tai sähköpostilla asiakaspalvelu@kuopas.fi