Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Asunnonhakulomake

Ohjeita hakemuksen täyttämiseen

Hakijalla voi olla kerrallaan vain yksi hakemus Kuopaksella. Hakemuksella voi kuitenkin olla useita eri asuntoja, esim. yksiöhakemus ja kolmen hengen soluhakemus. Soluhuonetta hakiessa tulee muistaa tehdä hakuvalinta tyttösolu tai poikasolu, jotta hakemus listautuu asuntojonoon. Hakemus on voimassa 4 kuukautta ja se on haluttaessa uusittava lähettämällä vapaamuotoinen pyyntö sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@kuopas.fi.

Jos olet akuutissa asunnontarpeessa, hae myös soluasuntoa, sillä yksiöihin voi olla jonoa noin vuoden verran. Tarjoamme kesäaikana kaikki asunnot heinäkuusta alkaen, vaikka asunnontarpeesi olisi 1.8. tai 1.9. Vuokrasopimus ei kuitenkaan ala takautuvasti. Kesällä emme suuresta hakijamäärästä johtuen voi valitettavasti toteuttaa hakijan tarkempia toiveita asunnon suhteen.

Mahdolliset aiemmin jättämäsi hakemukset vanhenevat hakemuksen jättämisen myötä automaattisesti. Kimppa-asunnon haussa jokaisella hakijalla tulee olla oma hakemus.

Valittuasi toivomasi hakukriteerit ja suoritettuasi kohdehaun saat haun tulokseksi luettelon olemassa olevista kriteerisi täyttävistä asunnoista. Haun tulokset eivät kuitenkaan välttämättä ole vapaana. Haun tuloksesta voit valita ne kohteet, joihin lähetät meille hakemuksen.

Mikäli lisäät hakemukseesi alueen, mutta et valitse siltä alueelta mitään tiettyjä asuntoja, haet kaikkiin sen alueen kohteisiin muiden hakukriteeriesi mukaisesti (huoneistotyyppi, koko ja vuokra). Mikäli kuitenkin valitset alueelta yksittäisiä asuntoja, voit saada tarjouksen vain valitsemiisi asuntoihin.

Aloita hakemuksen täyttäminen

Hakemus avautuu uuteen ikkunaan.