Asuntotyypit ja vuokrat

Mitä Kuopaksen vuokra-asunnoissa asuminen maksaa?

Pidämme asunnoista ja asukkaista hyvän huolen. Opiskelija-asunnoissa on monenlaisia ja eri hintaisia vaihtoehtoja opiskelijoiden erilaisiin tarpeisiin.

Kuopaksen asuntokanta on valtion asuntolainoittamaa ns. ARA-asuntoja, joissa vuokrat pysyvät matalina omakustannusperiaatteen takia. Toisin sanoen tulojen on katettava kiinteistöjen kaikki hoito-, pääoma- ja hallintokustannukset, eli tulojen ja menojen on oltava yhtä suuret. Tämä tarkoittaa sitä, että Kuopas ei tee voittoa. Vuokran määritystä valvovat viranomaiset. Kuopaksella asut varmasti edullisesti!

Kaikkiin vuokriin sisältyy valmiiksi Internet-yhteys, pesulavuorot ja vesimaksu. Useimmissa kohteissa myös lenkkisaunavuoro. Kuopaksella asuessasi sähkölaskutkaan eivät pääse yllättämään, sillä useimmissa kohteissamme maksat sähköstä kiinteästi 8€/kk (soluhuone) – 18€/kk (kolmiot).

Tästä osiosta löydät asuntotyyppien esittelyt. Huomaa, että kaikkia asuntotyyppejä ei löydy kaikista kohteista.

Kuopaksen kalustetut vuokra-asunnot Kuopiossa

Kalustettuja huoneita on muutamissa kohteissa (Särki, Pankkola ja Katiska), ja niitä vuokrataan pääosin kansainvälisille vaihto-opiskelijoille. Kalustetussa huoneessa on kirjoituspöytä ja pari tuolia, sänky (80 x 200 cm), hyllykkö ja petivaatteet (sis. patja, peitto ja tyyny). Kylpyhuoneissa on suihkuverho. Muissa kuin soluasunnoissa ei pääsääntöisesti ole kalusteita valmiina.

Kalustettuja huoneita on usein vapaana keväisin ja kesällä, jolloin voimme vuokrata niitä myös väliaikaista asuntoa tarvitseville, vaikka vuokraaja ei olisikaan opiskelija.

Katso kaikki kohteemme ja niiden vuokrat Asuntohausta:

Avaa Asuntohaku

Asuntohaku avautuu uuteen ikkunaan.