Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Olet tervetullut Kuopakselle!

Kuopas on Kuopion kaupungin omistama osakeyhtiö. Tehtävämme on mahdollistaa opiskelijoille edullinen asuminen koko opintojen ajaksi hyvien liikenneyhteyksien päässä opiskelupaikasta.

Kuopaksella on 29 asuntokohdetta opiskelijoille sopivalla sijainnilla. Asuntotyyppinä ovat pääasiassa yksiöt, joiden sijainti painottuu keskustaan tai oppilaitosten läheisyyteen. Rakennamme uusia yksiöitä jatkuvasti. Tarjoamme luonnollisesti myös perheille ja pariskunnille sopivia asuntoja. Meillä on paljon erilaisia asuntoja, todella hienoista peruskorjatuista perheasunnoista edullisiin soluasuntoihin.

Pidämme asunnoista ja asukkaista hyvän huolen. Käyttöösi saat erittäin hyvät nettiyhteydet, vuokraan sisältyy vesimaksu, osittain käyttösähkö (sähköstä peritään yleensä kiinteä hinta, kts. asuntokohdetiedoista) ja ilmaiset pesutupavuorot sekä saunavuoroja.

Vuokrataso puhuu puolestaan. Edullinen vuokrataso saavutetaan, koska noudatamme ns. nollatulosperiaatetta eli Kuopas ei tuota voittoa. Vuokrat asunnoissa määräytyvät lainojen korko- ja lyhennysmenojen sekä kiinteistöjen ylläpidosta ja hoidosta aiheutuvien kulujen perusteella. Vuokran määritystä valvovat viranomaiset. Kuopaksella asut varmasti edullisesti!