Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Samoilija

Samoilijantie 6, 70200 Kuopio

Perustiedot
KaupunginosaPuijonlaakso
Valmistumisvuosi2018
TalotyyppiKerrostalo, 1-6 krs.
Huoneistotyypit1h+kt
Asuntopaikkoja254
SaunamaksuKohteessa ei ole saunaa
Autopaikka15 € / kk
MateriaalitLaminaattilattia, laatoitettu pesuhuone
Huoneistotyypit ja vuokrat
1h + kt + parvi 20 m2
398,08€ / kk
33 huoneistoa
1h + kt + parvi 20,5 m2
400,80€ / kk
5 huoneistoa
1h + kt + parvi 23 m2
412,59€ / kk
10 huoneistoa

Sähkömaksu: 12 €/kk

Huom! Huoneistojen/huoneiden sisämitat eivät ole tarkkoja mittoja.

Sijainti ja etäisyys
Tori3,1 km
Itä-Suomen yliopisto1,7 km
Savonia, Savilahden kampus2,0 km
Savonia, Opistotien kampus2,1 km
Savon ammattiopisto, Presidentinkatu3,3 km
Tietoa kohteesta

Ympäristö:

Kohde sijaitsee vehreällä Puijonlaakson asuntoalueella, joka on tunnettu Puijon ulkoilualueesta. Kohteesta on yliopiston kampusalueelle matkaa n. 2 km.

Kohteen varustus:

Kohteen tilat on suunniteltu siten, että ne kannustavat omaehtoiseen kanssakäymiseen asukkaiden välillä ja mahdollistavat luontevat kohtaamiset. Jokaisessa talossa on omanlaisensa yhteistilat. Taloista löytyy muun muassa kuntosali, erilaisia yhteiskeittiöitä, elokuvahuone, chillailuhuone ja pelihuone. Asunnot ovat tilatehokkaita yksiöitä, joihin kuuluu vakiona parvitila, työpöytä ja säilytystilat. Muuten asunnot ovat asukkaan vapaasti sisustettavissa. Yksiöiden lisäksi kohteessa on erityiset yhteistilat joita asukkaat hyödyntävät oman asuntonsa jatkeena.

Kohteesta löytyy pyykkitupa, joka sijaitsee B-talossa. Pyörävarastot sijaitsevat A-talon väestönsuojassa. Häkkivarastot löytyvät A- ja B-taloista numeroituina seuraavanlaisesti:

A-talo varastohäkit A1-A48 ja B1-B18.
B-talo varastohäkit B19-B47, C1-C53, D1-D53, E1-E53.

Vieraspaikat ovat paikat 66 ja 67 parkkipaikalla. Talojen pihalle ei saa pysäköidä. Invapaikat löytyvät C-talon ulko-oven edestä.

Yhteiset tilat ovat tarkoitettu kaikkien asukkaiden käyttöön, eli niitä ei voi valitettavasta varata omaan käyttöönsä. Tiloihin on oltava aina vapaa pääsy kaikille asukkaille.

E-talossa on Smartpost-pakettiautomaatti.

Kaupalliset palvelut:

Puijonlaaksossa kauppakeskus, johon kohteesta matkaa reilu kilometri. Kauppakeskuksessa ruokakauppoja, posti, apteekki, yksityinen lääkäriasema, eläinlääkäriasema ja useita erikoisliikkeitä. Alueella myös huoltoasema ja useita ravintoloita. Alueella ala-aste ja päiväkoti. Kirjasto sijaitsee kauppakeskuksessa. Kohteesta on keskustaan noin 3 km.

Liikuntapalvelut:

Puijon ulkoilualueella mahdollisuus lenkkeillä, hiihtää, lasketella, golfata ja mäkihypätä. Kuopio-hallille (yleisurheilu, kuntosali), uima-, keila- ja jäähallille matkaa on noin 3 km. Savisaaren ratsastuskoululle vajaa kilometri. Alueella uimaranta ja venelaituri.

Kenelle:

Yhteisöllisestä asumisesta kiinnostuneille yksiöasukkaille.