Asuntokatsaus 3/2023

Tervetuloa lukemaan Kuopaksen maaliskuun 2023 asuntokatsausta!

 

Asuntokatsauksessa käydään läpi Kuopaksen vapaiden asuntojen tilanne. Kurkkaa alareunasta myös vapaiden asuntojen vinkit, joissa nostamme muutamia mielenkiintoisia vaihtoehtoja esille!

Asuntohausta löydät kaikkien kohteiden vapaat ja lisäksi seuraavien kuukausien aikana vapautuvat asunnot heti kohteen esittelyn alapuolelta:

Avaa Asuntohaku

Löydät ohjeet asuntohaun käyttämiseen asunnonhakijan pikaoppaasta.

 

Yksiöiden hakutilanne:

Asukasvalintaan ja asunnon saamisen nopeuteen vaikuttaa aina ARA:n sääntöjen mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys, varallisuus ja pysyvät kuukausittaiset tulot. Jonotuspaikkoja Kuopaksella ei ole.

Muiden vapaiden/vapautuvien asuntojen tilanne:

Vapaita soluja: yli 100 kpl

Vapaita kaksioita: 8
1.4. tai 1.5. vapautuvat kaksiot: 15

Vapaita kolmioita: 6

1.4. tai 1.5. vapautuvat kolmiot: 1

Vapaiden asuntojen vinkit:

Mylly & Mylläri, 5 x 2h+k, 46,5 m2, 521,28–528,21 €/kk, Myllärintie 32 & Myllärintie 57

Useita edullisia kaksioita on vapaana Leväsen rauhallisella asuinalueella hyvien ulkoilu- ja virkistäytymismahdollisuuksien lähellä. Alue soveltuu hyvin perheille ja vaikkapa koiranomistajille luonnon läheisyyden vuoksi!

*Esimerkkikuva kohteesta Mylly*

Pikku-Hermanni, 3h+k+parveke, 72 m2, 835,66 €/kk, Haapaniementie 24

Keskustan tuntumassa Kallaveden rannalla sijaitseva viihtyisä asuntoalue. Kohteen asunnoista näkymät Kallavedelle. Kohteesta keskustaan vajaa kilometri. Kohteella on kuntoiluhuone, jota asukkaat voivat käyttää. Alueella on ala-aste, päiväkoti, kuntosali, ravintoloita, ruokakauppoja ja erikoisliikkeitä. Siikarannan elämyskeskuksen palvelut alle kahden kilometrin päässä (Huippu Center, Kuopion Saana, HopLop yms.). Väinölänniemen urheilukentälle ja uimarannalle matkaa vajaa kilometri. Talvella jäällä on hiihtoladut ja luistelureitti.

*Esimerkkikuva kohteesta*