Asuntokatsaus 5/2023

Tervetuloa lukemaan Kuopaksen toukokuun 2023 asuntokatsausta!

 

Asuntokatsauksessa käydään läpi Kuopaksen vapaiden asuntojen tilanne. Kurkkaa alareunasta myös vapaiden asuntojen vinkit, joissa nostamme muutamia mielenkiintoisia vaihtoehtoja esille!

Asuntohausta löydät kaikkien kohteiden vapaat ja lisäksi seuraavien kuukausien aikana vapautuvat asunnot heti kohteen esittelyn alapuolelta:

Avaa Asuntohaku

Löydät ohjeet asuntohaun käyttämiseen asunnonhakijan pikaoppaasta.

Muistathan lukea myös kevään ja kesän hakuvinkit.

 

Yksiöiden hakutilanne:

Asukasvalintaan ja asunnon saamisen nopeuteen vaikuttaa aina ARA:n sääntöjen mukaisesti asunnontarpeen kiireellisyys, varallisuus ja pysyvät kuukausittaiset tulot. Jonotuspaikkoja Kuopaksella ei ole.

Muiden vapaiden/vapautuvien asuntojen tilanne:

Vapaita soluja: yli 100 kpl

Vapaita kaksioita: 20
1.6. tai 1.7. vapautuvat kaksiot: 17

Vapaita kolmioita: 4

1.6. tai 1.7. vapautuvat kolmiot: 4

Vapaiden asuntojen vinkit:

Mylly & Mylläri, 11 x 2h+k, 46,5 m2, 521,28–528,21 €/kk, Myllärintie 32 & Myllärintie 57

Useita edullisia kaksioita on vapaana Leväsen rauhallisella asuinalueella hyvien ulkoilu- ja virkistäytymismahdollisuuksien lähellä. Alue soveltuu hyvin perheille ja vaikkapa koiranomistajille luonnon läheisyyden vuoksi!

*Esimerkkikuva kohteesta Mylly*

Samoilija, 7 x 1h+kt, 20–23 m2, 398,08–412,59 €/kk, Samoilijantie 6

Vehreällä Puijonlaakson asuntoalueella sijaitseva kohde, jonka lähellä on monipuolinen Puijon ulkoilualue. Kohteesta on yliopiston kampusalueelle matkaa n. 2 km ja Puijonlaakson kauppakeskukseen noin kilometri.
Kohteen tilat on suunniteltu siten, että ne kannustavat omaehtoiseen kanssakäymiseen asukkaiden välillä ja mahdollistavat luontevat kohtaamiset. Jokaisessa talossa on omanlaisensa yhteistilat. Taloista löytyy muun muassa kuntoilutila (E-talo), erilaisia yhteiskeittiöitä (A-, B-, C-, D-talot) elokuvahuone (D-talo), chillailuhuone (A-talo) ja pelihuone (B-talo). Asunnot ovat tilatehokkaita yksiöitä, joihin kuuluu vakiona parvitila, työpöytä, mikroaaltouuni ja säilytystilat. Muuten asunnot ovat asukkaan vapaasti sisustettavissa. Asunnoissa ei ole uunia tai pesukoneliitäntää. Uunit löytyvät yhteiskeittiöistä.

Mikäli kiinnostuit Samoilijan yksiöstä, voit laittaa meille sähköpostia asiakaspalvelu@kuopas.fi. Tällä hetkellä pystymme tarjoamaan yksiön Samoilijasta nopeasti, mutta kesällä hakemusmäärät kasvaa, emmekä pysty lupaamaan yksiöiden saatavuutta.

*Esimerkkikuva kohteesta*