Kuopas - Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Asunnonhakulomake

Ohjeita hakemuksen täyttämiseen

Hakijalla voi olla kerrallaan vain yksi hakemus Kuopaksella. Hakemuksella voi kuitenkin olla useita eri asuntoja, esim. yksiöhakemus ja kolmen hengen soluhakemus. Soluhuonetta hakiessa tulee muistaa tehdä hakuvalinta tyttösolu tai poikasolu, jotta hakemus listautuu asuntojonoon. Hakemus on voimassa 4 kuukautta ja se on haluttaessa uusittava lähettämällä vapaamuotoinen pyyntö sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@kuopas.fi.

Mikäli olet viimeisten neljän kuukauden sisällä jättänyt hakemuksen meille, ja jätät nyt uuden, poistuu vanha hakemuksesi järjestelmästämme.

Jos haet kesäaikana ensimmäistä kertaa asuntoa Kuopakselta, hae aina myös soluasuntoa, sillä yksiöihin on jonoa noin vuoden verran. Tarjoamme kesäaikana kaikki asunnot heinäkuusta alkaen, vaikka asunnontarpeesi on 1.8. tai 1.9. Kesänaikana emme myöskään huomioi asunnonhakutoiveita, suuresta hakijamäärästä johtuen. Mikäli et kuitenkaan ota vastaan tarjottua asuntoa, ilmoita siitä asiakaspalvelu@kuopas.fi, tämän jälkeen jätämme hakemuksesi voimaan toiveittesi mukaisesti. Huomioithan, että tarjouksen perumisen jälkeen emme voi luvata sinulle asuntoa syksyksi opintojesi alkuun.

Kimppa-asunnon haussa jokaisella hakijalla tulee olla oma hakemus.

Valittuasi toivomasi asuntotyypit ja suoritettuasi kohdehaun saat haun tulokseksi luettelon olemassa olevista kriteerisi täyttävistä asunnoista. Se ei tarkoita, että ne välttämättä ovat vapaana. Haun tuloksesta voit valita ne kohteet, joihin lähetät meille hakemuksen.

Hakulomake

Siirry asunnonhakulomakkeelle tästä. Hakemus avautuu uuteen ikkunaan.