KILPAILU: Suunnittele haalarimerkki Kuopakselle!

Uusi haalarimerkkikilpailu on täällä taas!

Nyt se tulee taas – nimittäin Kuopaksen suosittu haalarimerkkikilpailu! Viime vuoden voittajamerkki sekä kunniamaininnan saanut merkki ovat molemmat menneet kuin kuumille kiville. Nyt on sinun vuorosi suunnitella Kuopaksen vuoden 2024 haalarimerkki!

Lähetä meille siis oma suunnitelmasi Kuopaksen haalarimerkistä ja voit voittaa lahjakortin! Tässä ohjeet:

    • Merkissä tulisi jollakin tavalla lukea Kuopas – muuten tyyli on vapaa! Voit suunnitella merkin paperille tai tietokoneella. Luonnoksen ei tarvitse olla täydellinen, sillä merkistä tehdään vielä lopullinen versio.
    • Haalarimerkkiehdotuksista järjestetään äänestys, ja parhaan merkin suunnittelijalle on luvassa 90 euron S-ryhmän lahjakortti. Äänestys järjestetään myös somen ulkopuolella, jotta kaikilla on mahdollisuus osallistua.
    • Voit osallistua kisaan uudella suunnitelmalla, vaikka olisitkin osallistunut jo viime vuonna. Myös muut kuin Kuopaksen asukkaat voivat osallistua kisaan.
    • Osallistu kisaan lähettämällä merkkiehdotuksesi osoitteeseen asiakaspalvelu@kuopas.fi 10.3.2024 mennessä.

Parhaat ehdokkaat julkaistaan kilpailuajan päätyttyä sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram) sekä erillisessä uutisessa nettisivuillamme. Samalla julkaistaan äänestysohjeet, joten pysythän kuulolla maaliskuussa!

Huomioithan, että Kuopaksella on oikeus tehdä voittajamerkkiin muutoksia ja käyttää kuvia markkinoinnissa.