Haku uuteen Kuopaksen taloon Kuopion keskustassa alkaa nyt

Keskustaan valmistuu 52 uutta yksiötä kesäkuussa – asuntohaku on nyt auki!

Kuopion Opiskelija-asunnot Oy:n uusi täysin yksiöistä koostuva kohde Minna Canthin katu 27 on muuttovalmis kesäkuussa. Se on viimeinen Kuopaksen neljästä uudesta yksiökohteesta Kuopiossa. Puijonlaaksoon vuonna 2018 valmistunut Samoilijantie 6:n yksiökohde on mahdollistanut opiskelijoille yhteisöllistä asumista lähellä yliopistoa ja ammattikorkeakoulua. Keväällä 2021 sitä seurasivat kaksi muuta Puijonlaakson yksiökohdetta, Taivaanpankontie 15 ja Ahkiotie 8. Pian valmistuvan Minna Canthin katu 27:n myötä Kuopaksen yksiömäärä on kasvanut neljän vuoden aikana noin 490 asunnolla.

Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan 29.6.2022

Uuden Minna Canthin katu 27:n eli Miinun asunnot ovat kaikki yksiöitä, kooltaan 23,5 m2-31 m2. Asuntoja on kaikkiaan 52 kappaletta. Talon sisäänkäyntikerroksessa on lisäksi kaikille talon asukkaille tarkoitettu yhteistila, josta löytyy keittiö ja muuta oleskelutilaa. Asukkaiden käytössä on myös kattoterassi, josta avautuu upeat näkymät Kallavedelle.

Moderneihin yksiöihin on helppo muuttaa. Asunnoissa on valmiina integroitu työtaso valaistuksella, led-valaistus, mediahyllyjä ja esiin vedettävä keittiön pöytätaso, jota voi käyttää myös esimerkiksi ruokailuun ja opiskeluun aputasona. Alkuun pääset siten jo sängyllä ja työtuolilla!

Kuopaksella asuminen on ympäristöteko

Uusi Minna Canthin katu 27 on A-energialuokan passiivitalo, jossa on aurinkopaneeleita, keinoälyllä toteutettu lämmitysseuranta ja energiaa säästävillä algoritmeilla säätyvät pesuhuoneiden lattialämmityksen termostaatit. Kohteessa on huomioitu myös jätteiden kierrätys ja keräys kuten muissakin Kuopaksen uudiskohteissa. Kohteessa on panostettu pyöräilyyn liikkumiskeinona pyörävaraston ja katospaikkojen suunnittelun osalta, tämän takia Miinun asukkaana arkipyöräily on mukavaa!

Talojen oman tekniikan lisäksi kaikki Kuopaksen käyttämä lämmitys- ja käyttösähkö on täysin hiilidioksidipäästöiltään puhdasta vihreää sähköä. Pyrimme aina luomaan asumista, joka ottaa huomioon sekä nykyhetken että tulevaisuuden opiskelijat.

Hae asuntoa täältä: Minna Canthin katu 27
Lue hakemisen pikaopas täältä: Asunnonhakijan pikaopas

Katso pohjakuvat täältä:
23,5 m2 (1)
23,5 m2 (2)
23,5 m2 (3)
23,5 m2 (4)
23,5 m2 (5)
24 m2
26 m2
27 m2
28 m2
31 m2

Havainnekuvat:
Katunäkymä
Sisäkuva 1
Sisäkuva 2
Sisäkuva 3