Haku uuteen Kuopaksen taloon Puijonlaaksossa alkaa nyt

Puijonlaaksoon valmistuu 79 asuntoa uutta yksiötä lisää huhtikuussa – Kuopas avaa asuntohaun

Kuopion Opiskelija-asunnot Oy:n uusi täysin yksiöistä koostuva kohde on muuttovalmis 29.4.2021. Kohde on toinen kolmesta Kuopaksen uudesta hankkeesta Kuopiossa. Kohteita rakennetaan Puijonlaaksoon keväällä 2021 Taivaanpankontie 15 ja Ahkiotie 8. Keskustaan rakentuva Minna Canthin katu 27 valmistuu kesällä 2022. Kolmen uuden kohteen myötä Kuopaksen yksiömäärä kasvaa 230:llä.

Uusia Kuopaksen yksiöitä on nyt kevään aikaan tarjolla runsaasti, eli mikäli haet nyt, tähän taloon on mahdollista päästä nopeastikin!

Ensimmäiset asukkaat muuttavat 29.4.2021

Uuden Ahkiotie 8:n asunnot ovat kaikki yksiöitä, kooltaan 23,5m2-31m2. Asuntoja on kaikkiaan 79 kappaletta. Talon sisäänkäyntikerroksessa on lisäksi kaikille talon asukkaille tarkoitettu yhteistila, josta löytyy keittiö ja muuta oleskelutilaa runsaasti.

Moderneihin yksiöihin on helppo muuttaa. Asunnoissa on valmiina integroitu työtaso valaistuksella, ledvalaistus, mediahyllyjä ja esiinvedettävä keittiönpöytä, jota voi käyttää myös esimerkiksi opiskeluun. Alkuun pääset siten jo sängyllä ja työtuolilla!

Kuopaksella asuminen on ympäristöteko

Uusi Ahkiotie 8 on A-energialuokan passiivitalo, jossa on aurinkopaneeleita, keinoälyllä toteutettu lämmitysseuranta ja energiaa säästävillä algoritmeilla säätyvät pesuhuoneiden lattialämmityksen termostaatit. Kohteessa on panostettu pyöräilyyn liikkumiskeinona pyörävaraston ja katospaikkojen suunnittelun osalta, tämän takia Ahkiotien asukkaana arkipyöräily on mukavaa!

Talojen oman tekniikan lisäksi kaikki Kuopaksen käyttämä lämmitys- ja käyttösähkö on täysin hiilidioksiidipäästöiltään puhdasta vihreää sähköä. Pyrimme aina luomaan asumista, joka ottaa huomioon sekä nykyhetken että tulevaisuuden opiskelijat.

Hae asuntoa täältä: Hae yksiötä Ahkiotie 8
Lue hakemisen pikaopas täältä: Asunnonhakijan pikaopas