#kämppiskivaa-kilpailu

Yhteisiä leffailtoja, mukavia kokkailuhetkiä tai kenties muuten vaan rentoilua? Asuminen kämppiksen kanssa voi tuoda mukanaan monia hauskoja ja piristäviä hetkiä. Millaista kämppiskivaa sinulla on kämppiksesi kanssa? Kerro se meille ja voit voittaa itsellesi ja kämppiksellesi huikeita palkintoja!

Kämppiskivaa-kilpailussa Kuopas haluaa kuulla millaisia kivoja juttuja sinä teet kämppiksesi kanssa ja samalla antaa myös muille vinkkejä hauskasta yhteisestä tekemisestä.

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä meille kuvan sekä lyhyen maksimissaan muutaman lauseen mittaisen tekstin, jossa kerrot yhteisestä kivasta tekemisestä kämppiksesi kanssa. Kuvan ja tekstin voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kuopas.fi 25.huhtikuuta mennessä. Julkaisemme osallistujien kuvat Instagramissa ja seuraajamme pääsevät valitsemaan voittajan tykkäämällä oman suosikkinsa kuvasta. Kaksi eniten tykkäyksiä saanutta kämppistä saavat palkinnoksi 50€ S-ryhmän lahjakortin, jolla voi viettää esimerkiksi kivan illan kämppiksien kesken.

Julkaisemme osallistujien kuvia ja tekstejä sitä mukaa, kun niitä saamme ja kilpailun äänestys käynnistyy heti. Mitä aiemmin siis osallistut, sitä kauemmin olet mukana äänestyksessä!

 

Säännöt:

Kilpailuun voi osallistua vain Kuopaksen asukas.

Osallistu kilpailuun ottamalla yksi kämppäaiheinen kuva ja kerro, mitä teette kämppiksen kanssa yhdessä.

Kilpailuun osallistuneet kuvat julkaistaan Kuopaksen Instagram-tilillä.

Kaksi eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa voittavat 50€ S-ryhmän lahjakortin.

Asialliset kuvat julkaistaan.

 

Kilpailu on osa valtakunnallista #kämppiskivaa -kilpailua, joka toteutetaan yhdessä muiden Suomen opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa.