Tiedote toimitusjohtajahausta

Yhtiön pitkäaikaisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme TOIMITUSJOHTAJAA

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta johto- ja esimiestehtävistä.

Arvostamme tuntemusta toimialasta, aravalainsäädännöstä ja rahoituksesta, opiskelija-asumisesta ja -elämästä sekä kokemusta rakennuttamisen tai laajojen projektien johtamisesta.

Odotamme sinulta tavoitteellista toiminnan johtamista, hyviä yhteistyötaitoja, tulevaisuuteen katsovaa otetta sekä halua olla rakentamassa Kuopiosta Suomen parasta opiskelijakaupunkia.

Toimintamme on mielenkiintoisessa vaiheessa. Tulossa on isoja rakennushankkeita ja haluamme hyödyntää innovatiivisia tulevaan katsovia ratkaisuja asukkaiden arjessa jatkossakin. Toimitusjohtajana olet avainasemassa vaikuttamassa tulevaisuuden opiskelija-asumiseen ja asuntorakentamiseen.

Rimamme on siis korkealla, oletko sinä se, joka ylittää sen? Tarjoamme haastavan, mutta mielenkiintoisen tehtävän toimialan huipulla, lisäksi apunasi toimii osaava henkilöstö ja johto.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 11.8.2019 www.mercuriurval.com viitenumero FI-14241. Hakemukset käsitellään luottamuksellisina. Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalin konsultti Juha Laurila gsm. 044 975 7848 tai Kuopion Opiskelija-asunnot Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jouni Holopainen gsm. 040 709 1052

Tässä linkki alkuperäiseen ilmoitukseemme