Uusia yksiöitä Puijonlaaksoon – hae heti!

Kuopakselle valmistuu Puijonlaaksoon 184 uutta yksiötä maalis-huhtikuussa – Asuntohaku aukeaa

Kuopion Opiskelija-asunnot Oy:n uusi täysin yksiöistä koostuva kohde Puijonlaaksossa Taivaanpankontiellä on muuttovalmis 1.3.2021. Taivaanpankontien kohteen lisäksi Kuopaksella on rakenteilla 2 muuta asuntokohdetta, joista toinen valmistuu sekin Puijonlaaksoon, Ahkiotielle huhtikuussa 2021. Keskustaan rakentuva Minna Canthin katu 27 valmistuu loppukesällä 2022. Kolmen uuden kohteen myötä Kuopaksen asuntomäärä kasvaa yhteensä reilulla 230 yksiöllä.

Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan 1.3.2021

Uuden Taivaanpankontie 15:n asunnot ovat kaikki yksiöitä, kooltaan 23,5 m2 – 31 m2. Asuntoja on kaikkiaan 105 kappaletta. Sisäänkäyntikerroksessa on lisäksi kaikkien talon asukkaiden käytössä oleva yhteistila, josta löytyy keittiö ja muuta oleskelutilaa runsaasti.

Moderneihin yksiöihin on helppo muuttaa. Asunnoissa on valmiina integroitu työtaso valaistuksella, led-valaistus, mediahyllyjä ja esiinvedettävä keittiönpöytä, jota voi käyttää myös esimerkiksi opiskeluun. Opiskelijat pääsevät siten alkuun jo pelkällä sängyllä ja työtuolilla!

Kuopaksella asuminen on ympäristöteko

Uusi Taivaanpankontie 15 on A-energialuokan passiivitalo, jossa on aurinkopaneeleita, tekoälyn avulla toimiva kiinteistön energiatehokas ohjaus ja ylläpito, ja tekoälyä hyödyntävä kylpyhuoneiden lattialämmitys. Kohteessa on panostettu pyöräilyyn liikkumiskeinona niin pyörien säilytyksen kuin katospaikkojenkin suunnittelun osalta, minkä vuoksi Taivaanpankon asukkaana arkipyöräily on mukavaa!

Talon oman tekniikan lisäksi kaikki Kuopaksen käyttämä lämmitysenergia ja käyttösähkö on päästötöntä. Tavoitteenamme on luoda asumista, joka huomioi sekä nykyhetken että tulevaisuuden opiskelijat.

Ahkiotien haun alkamisesta ilmoitamme myöhemmin.

Hae asuntoja ja katso tiedot täältä: Uusi Taivaanpankko

Vanhan hakemuksen voimme muokata koskemaan uusia Puijonlaakson yksiöitä, ota yhteyttä asiakapalveluumme.

Lue asunnonhakijan pikaopas täältä: Asunnonhakijan pikaopas