Nettiyhteys, sauna ja muut lisäpalvelut

Nettiyhteys

Kiinteä ja DNA Laajakaista 25 Mbit/s on Kuopaksen asuntojen perusvarusteita ja se sisältyy vuokraan. Internet-yhteyden nopeutta voi korottaa ottamalla yhteyttä DNA:n asiakaspalveluun. Löydät yhteystiedot täältä.  DNA veloittaa lisänopeuden hinnan suoraan asukkaalta. Mikäli ostat lisänopeuden DNA:lta, muistathan irtisanoa sen kun irtisanot Kuopas-asuntosi vuokrasopimuksen. Ilmaisen yhteyden saat käyttöösi ottamalla yhteyttä DNA:han.

Jos nettiyhteyden toiminnassa ilmenee vikaa, ota aina yhteys suoraan DNA:n vikailmoituspalveluun: https://www.dna.fi/yhteystiedot

TV

Kaikissa asunnoissa on kaapeli-TV-liittymä. Tarvitset kuitenkin oman digiboksin tai digivirittimellä varustetun television.

Sauna

Asuntokohteissa on useita saunoja, joissa on kerran viikossa ilmainen ns. lenkkisauna. Lenkkisaunan ajan voit varmistaa saunan ovessa olevasta saunalistasta.

Toki voit varata Kuopaksen toimistosta myös oman viikoittaisen saunavuoron. Saunamme ovat tilavia, nykyaikaisia ja ne pidetään hyvässä kunnossa oman huoltomme toimesta. Lista saunavuoroista on saunan oven ulkopuolella. Oman saunavuoron voi varata asiakaspalvelustamme. Saunavuoroissa pyrimme aina välttämään turhaa energiankulutusta välttämällä tyhjien saunavuorojen syntymistä.

Siisteys on saunan olemus, eli jokainen käyttäjä on vastuussa saunan siististä ja asianmukaisesta käytöstä. Muista siis pestä käyttämäsi saunatilat, huuhdella penkit ja lattia jne. Ylenpalttinen veden käyttö löylyhuoneessa ei kuitenkaan ole suositeltavaa, koska tällä tavoin puupaneelien ja lauteiden elinikä lyhenee huomattavasti.

Pesula

Asuntokohteessa on yleensä oma pesula, pyykinkuivaustilat sekä nykyaikaiset pesu- ja kuivauskoneet. Pesulan käyttökustannukset sisältyvät vuokraan. Torikadun asunnoissa on pyykinpesukoneet.

Pesukoneliitännät

Suurimmassa osassa kohteistamme on astianpesukone- ja pyykinpesukoneliitännät. Alla on lueteltu kohteet, joissa ei ole liitäntää:

  • Samoilijantie 6
  • Taivaanpankontie 15
  • Ahkiotie 8
  • Hallikatu 13
  • Satamakatu 24 F-talo & Satamakatu 26
  • Särkiniementie 30 yhteiskeittiölliset yksiöt

Kaikissa muissa kohteissa on pesukoneliitäntä.

Autopaikat ja autojen lämmityspaikat

Autojen paikoitusalueet on varustettu sähköpistokkeilla ja joissakin kohteissa on asukkaiden varattavissa paikkoja autokatoksesta/-hallista. Autopaikkavaraukset tehdään ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.