Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Kiinteistöhuolto

Yleistä

Kiinteistöjen huollosta vastaa Kuopaksen oma väki. Huolto hoitaa yleiset kiinteistönhoitotehtävät, kuten sähkö- ja LVI-laitteiden perushuollon, yleisten tilojen kuten saunojen ja pesuloiden siivouksen sekä ulkovalaisimien ja yhteistilojen lamppujen vaihdon. Tarvittaessa käytämme yhtiömme ulkopuolisia urakoitsijoita. Talvisin ulkoalueiden puhtaanapidosta ja liukkaudentorjunnasta vastaa ISS palvelut.

Kuopaksen 24/7 päivystyksestä huolehtii Huoltotrio-palvelut. Huoltotrion perinnän hoitaa Ropo Capital.

Vikailmoitukset

Asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa välittömästi havaitsemistaan vioista ja puutteista, jotka eivät kuitenkaan tarvitse välitöntä huomiota. Vikailmoituksen voit täyttää täällä.

Kiireellisissä ja hätätapauksissa (vesivuoto, viemäriongelma, vaarallinen sähkövika, asunto huonossa kunnossa muutettaessa) ilmoitukset tehdään päivystysnumeroon +358 (0) 44 764 0760.

Avaimet ja oven avaus

Mikäli avain jää sisälle, haluat esittelyyn sinulle tarjottuun asuntoon (kysy tästä ensin varmistus asiakaspalvelusta) tai tarvitset avaimen asuntoosi viikonloppuna, soita Kuopas-päivystäjälle 044 7640 760. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Ovenavauksen voit maksaa käteisellä tai pyytää laskun. Kuopaksen avaimia ei voi itse teettää lisää.

Ovenavausmaksut 1.1.2011 alkaen:

  • ma – pe klo 07.00–15.30 35 €
  • ma – pe klo 15.30–07:00 sekä viikonloppuisin 70 € 

Asunnon esittely on ilmaista.

Mikäli avaimesi katoaa, ota yhteys Kuopaksen toimistoon tai päivystäjään. Avaimen kadotessa sarjoitamme lukot uudelleen. Uudelleensarjoitus maksaa yksiöön/soluun n. 350 €, asunnon huonelukumäärien mukaan sarjoitushinta nousee. Mikäli uudelleensarjoitus ei ole mahdollista, asennamme huoneiston oveen turvalukon ja veloitamme kustannukset asukkaalta n. 350 €.

Asunnon koneet, laitteet ja lämmitys

Lämmitysjärjestelmästä ja asunnon muista koneista ja laitteista löydät tietoa täältä: Asunnon koneet ja laitteet

Korjauksista ja remonteista löydät tietoa täältä: Remontit ja korjaustyöt

Katso myös: Asunnon kunnossapito