Kuopion Opiskelija-asunnot Oy

Yhteiskäyttöiset sähköautot

Kuopaksen yhteiskäyttöautot

Kuopaksen asukkaana pääset liikkumaan asukkaiden käyttöön tarkoitetuilla sähköisillä yhteiskäyttöautoilla. Palvelun Kuopaksen asukkaille toteuttaa PlanBil Oy. Tällä hetkellä autoja on käytössä vasta yksi, ja se sijaitsee Niiralassa osoitteessa Pyöräkatu 7, kadunvarsiparkissa keskustan päässä. Katso autojen sijainnit kartalta, lisää on tulossa!

Sähköautolla ajaminen maksaa 7 euroa tunnilta ja 59 euroa koko päivältä. Vuokraaminen on helppoa! Latausjohto irti – auto ajoon ja latausjohto konttiin – palauttaessa latausjohto takaisin kiinni.

Ohjeet Kuopaksen sähköisiin yhteiskäyttöautoihin

Kuinka saan auton käyttööni?

1. Mene osoitteeseen app.planbil.com
2. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi kampanjakoodilla ”Kuopas”. Kuopas-auton käyttäjän on oltava Kuopaksen asukas. Mikäli olet tehnyt muuttoilmoituksen Kuopaksen asuntoosi, PlanBil saa varmistettua osoitteesi Trafin tiedoista. Mikäli et ole ilmoittanu Kuopaksen osoitetta viralliseksi osoitteeksesi, liitä Kuopas-asuntosi vuokrasopimus liitteeksi rekisteröityessäsi. Koodin kirjoittaminen kampanjakoodikenttään avaa mahdollisuuden liitteen lisäämiseen, ethän kirjoita koodia lisätietokenttään. Vuokrasopimuksesi voit ladata esim. OmaKuopas-palvelusta.
3. Sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta, vaan palvelua käytetään aina web-sovelluksen kautta app.planbil.com -osoitteesta.
4. Saat käyttöoikeuden Kuopaksen sähköautoon, kun PlanBil on tarkastanut vuokrasopimuksesi, ajo-oikeutesi ja luottotietosi, sekä liittänyt sinut Kuopas-auton käyttäjäksi. Sen jälkeen pääset näkemään auton ja sen varaustilanteen. Rekisteröitymiseen liittyviä asioita suoritetaan arkisin 9-17.
5. Tarkemmat käyttöohjeet ja kustannukset löydät app.planbil.com ”Ohjeet ja vihjeet”.

Nämä ohjeet löytyvät myös auton sisältä! Auton ovet avataan web-sovelluksen kautta, eli voit vuokrata auton ja ajaa sitä kokonaan esim. kännykkääsi käyttäen.

Palvelun käyttäminen ja säännöt: Kuopaksen ohjeet
Autolla ajaminen: Planbil ohjeet

Kuopaksen yhteiskäyttöautojen sijainnit Kuopiossa